Fredrik Wiesmann

Senior Analyst

Fredrik Wiesmann

Senior Analyst

En del av Stratema siden 2020

Nokså umiddelbart etter at Fredrik hadde fullført sin Master med spesialisering i Investment Banking ved Grenoble Ecole de Management begynte han i Stratema. Han er faktisk den første vi har ansatt direkte fra universitetet. Men i Fredriks tilfelle var det ganske enkelt ingen grunn til tvil. Og faktum er at han kom i kontakt med Stratema på et studentarrangement på NTNU flere år før han avsluttet sine studier. I studietiden holdt han jevnlig kontakt med Lars og diskuterte studievalg og annet, så det er kanskje ikke så underlig at han søkte seg til Stratema.

Fredrik har naturligvis stor interesse for området han har valgt å utdanne seg på, og har skaffet seg en solid teoretisk bakgrunn. Fredrik har allerede fått god erfaring med verdsettelse og selskapsanalyse, og har ansvar for å utarbeide flere av de årlige rapportene som vi sender til våre faste kunder. Han er engasjert og har stor arbeidskapasitet.

Fredrik er interessert i fotball og musikk og trives best ved havet. Dessuten er han en dyktig gitarist og snakker flytende tysk. Men ikke nødvendigvis samtidig.

Mine siste transaksjoner