Bygg & Anlegg

Din M&A Spesialist innen Bygg- og Anleggbransjen

Utviklingen i bygg- og anleggsbransjen drives av at aktørene styrker sin konkurransekraft ved å forbedre og utvide sitt produkt- og tjenestespekter, ofte gjennom oppkjøp og fusjoner. Denne strukturelle endringen drives i stadig større grad av internasjonale aktører, ofte med Private Equity-selskaper som eiere.

Teamet i Stratema kombinerer operasjonell erfaring og betydelig ekspertise innen kjøp og salg av selskaper i byggebransjen. Med erfaring fra transaksjoner i alle deler av byggebransjen har vi detaljkunnskap om hele verdikjeden knyttet til drift, vedlikehold og bygging av infrastruktur og bygningsmasse.

Vårt solide nettverk med nordiske og internasjonale finansielle kjøpere gir oss inngående kjennskap til eiere og nøkkelpersoner i bransjen. Vi identifiserer potensielle synergier mellom selskaper og finner de beste løsningene for våre kunder.

 • "Stratemas ekspertise og engasjement i salgsprosessen var svært verdifull, da de hadde en dyp forståelse av WiseGates verdi og markedsposisjon. Vi ble godt veiledet gjennom hvert trinn av avtalen, noe som gjorde at vi følte oss trygge gjennom prosessen. Samarbeidet med Stratema sikret en vellykket overgang til Solwers, og bidro dermed til WiseGates videre utvikling."

  Patrik GranströmAdm. Direktør - WiseGate Consulting AB
 • "Transtema verdsetter samarbeidet med Stratema høyt! Vår produktive og proaktive dialog har åpnet mange dører for oss i Norge. Vi ser frem til det neste kapittelet i vår vellykkede, langsiktige relasjon når Transtema fortsetter å vokse i det nordiske markedet."

  Henning SvederAdm. direktør - Transtema
 • "Startema har vist seg å være svært effektiv i å bruke sin markedsinnsikt til å generere attraktive oppkjøpsmuligheter for Corteco. Som en engasjert transaksjonsrådgiver har Stratema vært sentral i å hjelpe Corteco med å etablere seg i det norske markedet. Vi ser frem til å fortsette vår reise sammen og neste kapittel med å styrke vår markedsposisjon i Norge ytterligere."

  Vilhelm Stern Sjef for M&A Corteco AB
 • "Credo Partners har gjennom et langt samarbeid med totalt ni transaksjoner, lært Stratema å kjenne som en idégenerator og M&A rådgiver med et genuint engasjement for selskapene de samarbeider med."

  Victor EvensenPartner - Credo Partners
 • "Stratema har bidratt med unik bransjekunnskap og vist en sterk gjennomføringsevne. Samarbeidet har gjort det mulig for oss å gjennomføre større oppkjøpsprosesser, samtidig som vi kan fokusere på driften av selskapet."

  Bjørn Sund Adm. direktør - ÅF Norge AS

Utvalgte Transaksjoner

Se alle

Utvalgte Transaksjoner

Corteco kjøper Viking Entreprenør

25.06.24 | 

Bygg & Anlegg

Procuritas kjøper Energima Gruppen

13.05.24 | 

Bygg & Anlegg

Rejlers kjøper Solvina

07.03.24 | 

Bygg & Anlegg

Se alle transaksjoner

Team