Karriere

Vil du bli en del av teamet vårt?

Hos Stratema vil dine ideer og bidrag ha en betydelig innvirkning både på våre kunder og vår virksomhet. Du vil få ansvar fra dag én og samarbeide på tvers av våre kontorer i Stockholm og Oslo med de beste i bransjen.

Du blir en del av et fellesskap som samarbeider for å løse komplekse utfordringer, der teamarbeid utgjør fundamentet i hver enkelt transaksjon. Hos oss får du mulighet til å utvikle nye ferdigheter og styrke din faglige kompetanse i et arbeidsmiljø som hele veien er støttende og inkluderende.

  Om Stratema

  Stratema ble etablert i 2013 av Øyvind Solvang og Dave Sandberg, med utgangspunkt i deres omfattende bakgrunn innen fusjoner og oppkjøp (M&A).

  Den unike visjonen bak Stratema står i kontrast til tradisjonelle M&A-metoder. Det fokuseres i stedet på en mer personlig tilnærming, der man blir kjent med personene som driver virksomheten, deres mål, bedriftskultur og overordnede forretningsfilosofi.

  Denne tilnærmingen sikrer ikke bare en økonomisk kompatibilitet, men også en ideell samstemthet mellom kjøper og selger. Vi mener dette er viktig for å sikre en vellykket transaksjon og fremtidig suksess for begge parter.

  Hvem vi er

  I Stratema ser vi forbi jobbtitler. Vi er sportsentusiaster, foreldre, reiselystne, musikere, fotballtrenere og til og med grillmestere.

  Vi støtter våre ansatte i deres profesjonelle utvikling og med å realisere deres ambisjoner. Samtidig har vi en team-basert prestasjonskultur og vektlegger en sunn balanse mellom arbeid og fritid.

  Sammen skaper vi et arbeidsmiljø der våre individuelle styrker kompletterer hverandre, og vi i fellesskap skaper optimale løsninger for våre kunder.

  Jobb og sosiale arenaer

  Vi jobber hardt for å kunne levere de beste M&A tjenestene i bransjen. Samtidig mener vi det er viktig å ha det gøy sammen, ikke bare når vi jobber.

  Våre team-building aktiviteter hjelper oss å bli bedre kjent med hverandre utenfor kontoret, og fremmer samarbeid og samhold.

  På vår årlige strategisamling evaluerer vi vår posisjon i forhold til visjonen, reflekterer over vårt arbeid, og setter ambisiøse mål for fremtiden.

  Middager etter jobb gir oss anledning til å samles i en uformell setting, der vi kan slappe av, prate sammen og bli bedre kjent.

  Gjennom arbeidsdagen tar vi gjerne en ‘fika’, der vi tar oss tid til en liten pause for å nyte en kopp kaffe eller te sammen. Dette bidrar til spontane samtaler, både om arbeid og fritid, og er med å skape en god og sosial stemning på kontoret.

  Vår kultur

  I Stratema verdsetter vi hver enkelt medarbeider for sine unike bidrag og kvaliteter. Samtidig handler det om felles mål, kollektive prestasjoner og en kultur som tydeliggjør styrken i teamet, alltid med kundens beste i fokus.

  Gjennom åpen dialog og flat struktur legger vi til rette for kreativitet og en dynamisk hverdag. Vår tillitsbaserte arbeidsmetode fremmer ansvar, gjensidig respekt og et inkluderende arbeidsmiljø.

  Vi slutter aldri å utvikle oss eller lære. Vi tror på å ha det gøy på jobb samtidig som vi sammen løser komplekse og utfordrende oppgaver. Vi deler suksess, og mener det gjør reisen enda mer givende for alle involverte.

  Mangfold og inkludering

  Vi er dedikert til å skape en arbeidsplass med mangfold og like muligheter for alle.

  Likestilling står sentralt i vår strategi og vi erkjenner at vi fortsatt har en vei å gå. Vi mener at likestilling mellom kjønnene er viktig, både for vår virksomhets suksess og for å tiltrekke oss talenter, samtidig som det bidrar til å beholde ansatte.

Ledige stillinger

  Vi har dessverre ingen ledige stillinger for øyeblikket, men hvis du ønsker å bli en del av vårt team, er du hjertelig velkommen til å sende oss en åpen søknad.

  Send oss en åpen søknad

  Great Place to Work

  Vi er stolte over å bli sertifisert for andre år på rad med Great Place to Work, et tydelig bevis på at vi i Stratema tar arbeidsmiljøet på alvor.

  Vi vet at våre ansatte er vår viktigste ressurs. I Stratema verdsetter vi hver enkelt medarbeider for sine unike bidrag og kvaliteter. Samtidig handler det om felles mål, kollektive prestasjoner og en kultur som tydeliggjør styrken i teamet.

  Møt Teamet

  Hør fra våre ansatte

  Slik ser det ut når vi møtes utenfor kontoret