Hjem / Great Deals / Corteco AB kjøper A. Hansen Gruppen

Corteco AB kjøper A. Hansen Gruppen

Stratema har bistått Corteco med å etablere seg i Norge gjennom oppkjøpet av A. Hansen Gruppen.

DATO Desember 2023
PROJEKTLEDER

Aleksander Karlsen

MANDAT

Kjøpsmandat

BRANSJE

Bygg
Fasade montasje / Rehabilitering 

DATO Desember 2023
PROJEKTLEDER

Aleksander Karlsen

MANDAT

Kjøpsmandat

BRANSJE

Bygg
Fasade montasje / Rehabilitering 

A. Hansen Gruppen er det første oppkjøpet Stratema har bistått Corteco med, og er et ledd i å oppfylle selskapets strategi om å etablere en solid markedsposisjon innen rehabilitering og vedlikehold av eiendommens ytre skall i Norge.

A. Hansen Gruppen er et kvalitetsbevisst selskap med en betydelig posisjon innen tak- og blikkenslagermarkedet på Østlandet. Selskapet har lang fartstid og erfaring, med hovedfokus på rehabiliteringsprosjekter. Oppkjøpet gir Corteco en solid plattform for videre vekst i Norge, og vil muliggjøre leveranse av bredere og mer skreddersydde løsninger til byggefirmaer, offentlige kunder, private eiendomsbesittere og borettslag.

Stratema har gjennom prosessen vektlagt at de to selskapene har sammenfallende bedriftskultur og forretningsfokus. En annen viktig faktor er A. Hansen Gruppen sin størrelse og kvalitet, noe som gir en solid plattform for videre vekst for Corteco i Norge. Transaksjonen danner et solid fundament som åpner muligheter for å styrke hverandre i den videre utviklingen sammen.

Corteco er den profesjonelle partneren for eiendomsbesittere innen bærekraftig renovering og vedlikehold av eiendommers ytre skall. Corteco ble opprettet av Celero Capital i 2022, gjennom oppkjøp av flere ledende selskaper i bransjen.

A Hansen Gruppen er et tradisjonsrikt tak- og blikkenslagerselskap i Oslo, etablert i 1970. Selskapet omsatte i 2022 for 167 MNOK med god lønnsomhet. Etter oppkjøpet består Corteco av 11 selskaper, hvorav 10 i Sverige og 1 i Norge, med en samlet omsetning på omkring 1,3 milliarder NOK.

Stratema takker for det gode samarbeidet og ser frem til å følge deres utvikling i det norske markedet videre.

Les og last ned Corteco sin pressemelding.

back button back button Tilbake til alle transaksjoner

Kontaktpersoner

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

* Ved å sende inn din e-postadresse godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer om hvordan vi håndterer dine personverndata her.