Zara Hosseinpoor

Analyst

Zara Hosseinpoor

Analyst

En del av Stratema siden 2024

Zara Hosseinpoor fullførte sin mastergrad i økonomi og ledelse ved Handelshøyskolen BI i 2022. Allerede før studiestart var målet en karriere innen corporate finance. Zara hadde opprinnelig planer om å ta ett års pause for å reise etter endt studie. En viss pandemi satte imidlertid en stopper for planene. I stedet valgte hun å benytte anledningen til å lære seg regnskap fra bunnen av ved Frelsesarmeens økonomiavdeling. For, som Zara sier, hvis du har et øye for detaljene, blir det lettere å lese en årsrapport og identifisere varselflagg.

Etter Frelsesarmeen ble det jobb i RSM Norge, der hun jobbet med finansiell due diligence, PPAer, vendor assistance, verdivurderinger og modelleringer. I Stratema venter en ny hverdag med spesialisering i prosjekter innenfor bygge- og anleggsbransjen. Zara er en viktig bidragsyter i bygg-teamet, og vil hovedsakelig jobbe med analyse, finansiell modellering og verdivurdering i prosjektene.

Zara er kjent for sin ambisiøse og målrettede natur, både i sitt eget liv og i arbeidet med klienter. På fritiden tilbringer hun tid med venninnegjengen, som også deler lidenskapen med å utforske ulike destinasjoner på reiser rundt om i verden.