Teknologi

Din M&A Spesialist innen Teknologibransjen

Teknologibransjen er i rask utvikling, med gjennomgripende konsekvenser for nåtiden og fremtiden. Som spesialister på denne dynamiske bransjen, er vi dedikerte til å skape strategisk verdi og sikre at våre kunder når sine langsiktige forretningsmål.

Vi fokuserer på spesifikke teknologinisjer, der vi systematisk har opparbeidet dybdeforståelse, detaljkunnskap og et omfattende nettverk. Dette gir oss en unik evne til å håndtere komplekse utfordringer og gripe nye muligheter, slik at kundene våre ligger et hestehode foran i et landskap preget av kontinuerlig endring.

Våre Fokusnisjer

  SaaS & Software

  Vårt teknologiteam er ledende på rådgivning innen B2B-programvare, med fokus på vertikal programvare, horisontale arbeidsflytverktøy, bedriftsprogramvare og patentert teknologi.

  Programvare er en uunnværlig del av moderne virksomheters digitale infrastruktur, og muliggjør effektiv administrasjon, samarbeid og vekst via skybaserte løsninger og programvareapplikasjoner.

  IT & Cloud Services

  Vår ekspertise innen IT- og skytjenester omfatter hybride løsninger, datahåndtering, infrastruktur, IoT, nettverk og cybersikkerhet.

  Disse komponentene er fundamentale bærebjelker i moderne teknologiske økosystemer, som lar bedrifter integrere ulike teknologier sømløst, håndtere data effektivt og opprettholde en robust infrastruktur.

  Tech Advisory Services

  Vårt teknologiteam har omfattende erfaring innen teknologirådgivning, inkludert konsulentselskaper og systemintegratorer.

  Konsulentselskaper og systemintegratorer bistår bedrifter og organisasjoner med å styre og utnytte teknologi for å oppnå digital transformasjon og optimale IT- og digitale strategier.

 • "Braathe har gjennom sitt langvarige og konstruktive samarbeid med Stratema gjennomført en rekke oppkjøp, som alle har vært vellykkede og velorganiserte fra både kjøpers og selgers perspektiv. Braathe sitter også igjen med et positivt inntrykk etter oppkjøp der Stratema har representert selger. Stratema har vært en viktig støttespiller i realiseringen av høy vekst gjennom egenkapitalfinansierte oppkjøp – med en svært tilfredsstillende effekt på selskapets verdsettelse."

  Tron BraatheAdm. direktør - Braathe
 • "Stratema er en av våre mest verdsatte finansielle rådgivere på kjøpsiden. Stratemas teknologi team var en integrert hjelp til å forstå det nordiske IT-tjenestemarkedet. Med en alltid nøyaktig målscreening posisjonerte de Cloudflight foran toppkandidatene i M&A-prosesser. Kombinasjonen av sektorkompetanse og M&A-kunnskap er unik og vi kan varmt anbefale å jobbe med teamet."

  Markus HelmleLeder for M&A - Cloudflight
 • "Når behovet for en partner som kunne hjelpe oss å ta det neste steget og fullt ut realisere vårt potensial meldte seg, falt valget på Stratema. De hadde en pragmatisk og skreddersydd tilnærming til M&A-prosessen, med unik innsikt og erfaring fra SaaS-markedet. Gjennom hele prosessen følte vi oss godt ivaretatt, med Stratema som en avgjørende katalysator for å finne en partner som dekket alle våre behov. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet og vi vil takke Stratema for deres samarbeid."

  Mats Danielsen Administrerende direktør - Liquid Barcodes
 • "Da markedet viste stor interesse for Intershare, engasjerte vi Stratema som vår rådgiver. Stratema gjorde et grundig forarbeid og utarbeidet et omfattende prospekt som genererte meget god respons fra relevante kjøpere. Til tross for utfordrende forhold i tech-markedet, lyktes Stratema med å forhandle frem en avtale med en ny eier som harmoniserer godt med Intershare sin profil og visjoner. Avtalen overgikk også våre forventninger til pris, og vi er svært fornøyde med det oppnådde resultatet."

  Roy StøylenTidligere styreleder og gründer i Intershare AS
 • "Med Stratema som partner har Vitec i lang tid og med stor suksess utviklet og profesjonalisert vår oppkjøpsprosess, noe som også settes pris på av målselskapene."

  Olle BackmanCEO - Vitec Software Group
 • "Nextron har opplevd Stratema som svært kunnskapsrike og entusiastiske, og vi er meget fornøyde med rådgivningen og gjennomføringen av salgsprosessen."

  Geir ElstadAdm. direktør - Nextron AS

Utvalgte Transaksjoner

Se alle

Utvalgte Transaksjoner

MyKid solgt til Hawk Infinity

12.06.24 | 

Teknologi

Se alle transaksjoner

Team