Valtec blir en del av Vivify-gruppen

PROJEKTLEDER

Morten Rye Pedersen

MANDAT

Kjøpsoppdrag

BRANSJE

Bygg

Fasade montasje / Rehabilitering

Stratema har vært initiativtaker til å samle Vivify-grupperingen ved å koble en rekke innredningsselskaper i Norge sammen med en anerkjent investor, partner og selskapsutvikler i Credo Partners.

PROJEKTLEDER

Morten Rye Pedersen

MANDAT

Kjøpsoppdrag

BRANSJE

Bygg

Fasade montasje / Rehabilitering

Vivify etablerer seg i Trondheim ved at Valtec blir en del av grupperingen. Valtec er en bygginnredningsleverandør i Trondheim som leverer og monterer glass-, systeminnredning og himling i næringsbygg i Midt-Norge.

Eierne av Valtec selger alle aksjene i selskapet til Vivify og reinvesterer betydelig i grupperingen. Selskapet er et meget godt tilskudd til gruppen og representer en ny geografi for Vivify samt en tilførsel av 50 MNOK omsetning. Samtidig utfylles systemet med ytterligere høy kompetanse og erfaring fra bransjen, en ung og fremoverlent ledelse og mange dyktige håndverkere.

Det er et svært komplementerende partnerskap, som har muligheter til å ytterligere profesjonalisere markedet for bygginnredning. Selskapene i gruppen blir bedre og sterkere ved å samle krefter for å sikre solide og trygge leveranser til kundene over tid, med fokus på å levere bærekraftige løsninger og konsepter. Sammen vil de tilby en attraktiv og utviklende arbeidsplass for sine ansatte, samt styrke sin posisjon som en attraktiv arbeidsplass for nye håndverkere til gruppen.

Ansatte og gründere er motiverte for fortsettelsen og mulighetene i Vivify-gruppen. Stratema har bistått som rådgivere for Credo Partners / Vivify Gruppen.

 

Team

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Bransjerelaterte Transaksjoner

Se alle

Bransjerelaterte transaksjoner

Corteco kjøper Viking Entreprenør

25.06.24 | 

Bygg & Anlegg

Procuritas kjøper Energima Gruppen

13.05.24 | 

Bygg & Anlegg

Rejlers kjøper Solvina

07.03.24 | 

Bygg & Anlegg

Se alle transaksjoner