Axxelerator Capital AS kjøper 70% av aksjene i Nextron AS

PROSJEKTLEDER

Christian Krauss Amundsen

MANDAT

Salgsoppdrag

BRANSJE

Teknologi

E-commerce & Digital Solutions

Axxelerator Capital AS har kjøpt ca. 70% av aksjene i Nextron AS. Ledelsen vil delta på eiersiden med 30%.

PROSJEKTLEDER

Christian Krauss Amundsen

MANDAT

Salgsoppdrag

BRANSJE

Teknologi

E-commerce & Digital Solutions

Nextron ble etablert i 2000 og er i dag en ledende aktør i Norden innen spesialtilpassede servere og løsninger for sikker og krevende datahåndtering. Selskapets hovedkontor er i Oslo, med kontorer i Danmark, Sverige og Finland.

Selskapets omsetning i 2021 var MNOK 281, og har vist god vekst og lønnsomhet i mange år. Nextron har levert over 30000 servere til teknologisk krevende kunder som universiteter, forskningsmiljøer, ingeniørbedrifter, sky-operatører m.fl.

Vi er veldig fornøyde med å få med Axxelerator på eiersiden. Med deres langsiktige perspektiv og solide erfaring vil vi ha et godt grunnlag for videre utvikling og vekst, sier gründer og daglig leder i Nextron, Geir Elstad.

Axxelerator Capital er et norsk investeringsselskap som investerer i etablerte og lønnsomme SMB-selskaper med hovedkontor i Norge. Axxelerator har i utgangspunktet evighetens perspektiv, med fokus på langsiktig verdiutvikling. I partnerskap med ledelsen søker Axxelerator å bidra til vekst og lønnsomhet i selskapene. Teamet i Axxelerator har mer enn 80 års erfaring fra direkteinvesteringer og aktivt eierskap i SMB-selskaper.

Stratema var rådgiver for eierne i Nextron.

Se pressemelding

Kontaktpersoner

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Bransjerelaterte Transaksjoner

Se alle
Vis i kart
Vis i kart