Intershare AS solgt til Infobric Group

PROSJEKTLEDER

Christian Krauss Amundsen

MANDAT

Salgsoppdrag

BRANSJE

Teknologi
SaaS & Software

Infobric Group kjøper 100% av aksjene i Interhare AS

PROSJEKTLEDER

Christian Krauss Amundsen

MANDAT

Salgsoppdrag

BRANSJE

Teknologi
SaaS & Software

Infobric Group kunngjør den 16. mars 2023 at selskapet kjøper 100% av aksjene i Intershare AS. Oppkjøpet markerer en viktig strategisk milepel for Infobric ved nå får et nytt forretningsområde rettet mot digitalisering av utleiebransjen.

Denne investeringen er en viktig milepæl for Infobric Group. Vi har en lang historie med å samarbeide med utleiebransjen, nå utvides dette samarbeidet ytterligere og vi ser frem til å bidra til digitaliseringen av bransjen. Ved å kombinere oppkjøpet av Intershare med vårt eksisterende tilbud skaper vi Europas beste forretningssystem for maskinutleie selskaper i byggebransjen, sier Dan Friberg, president og CEO i Infobric Group.

Intershare har i to tiår utviklet og levert anerkjente løsninger til utleiebransjen og er i dag markedsledende i Norden. Selskapets hovedprodukt, Onlet, er en moderne programvareløsning som automatiserer utleieprosessen, optimaliserer vedlikeholdsrutiner og øker utnyttelsesgraden av kundens maskinpark.  

Salget til Infobric gir Intershare muligheten til å raskt utvide til nye markeder og øke satsingen på utvikling av nye løsninger. 

Team

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Bransjerelaterte Transaksjoner

Se alle

Bransjerelaterte transaksjoner

MyKid solgt til Hawk Infinity

12.06.24 | 

Teknologi

Se alle transaksjoner