Hjem / Great Deals / Intershare AS solgt til Infobric Group

Intershare AS solgt til Infobric Group

Infobric Group kjøper 100% av aksjene i Interhare AS

DATO Mars 2023
PROSJEKTLEDER

Christian Krauss Amundsen

MANDAT

Salgsoppdrag

BRANSJE

Teknologi
SaaS & Software

DATO Mars 2023
PROSJEKTLEDER

Christian Krauss Amundsen

MANDAT

Salgsoppdrag

BRANSJE

Teknologi
SaaS & Software

Infobric Group kunngjør den 16. mars 2023 at selskapet kjøper 100% av aksjene i Intershare AS. Oppkjøpet markerer en viktig strategisk milepel for Infobric ved nå får et nytt forretningsområde rettet mot digitalisering av utleiebransjen.

Denne investeringen er en viktig milepæl for Infobric Group. Vi har en lang historie med å samarbeide med utleiebransjen, nå utvides dette samarbeidet ytterligere og vi ser frem til å bidra til digitaliseringen av bransjen. Ved å kombinere oppkjøpet av Intershare med vårt eksisterende tilbud skaper vi Europas beste forretningssystem for maskinutleie selskaper i byggebransjen, sier Dan Friberg, president og CEO i Infobric Group.

Intershare har i to tiår utviklet og levert anerkjente løsninger til utleiebransjen og er i dag markedsledende i Norden. Selskapets hovedprodukt, Onlet, er en moderne programvareløsning som automatiserer utleieprosessen, optimaliserer vedlikeholdsrutiner og øker utnyttelsesgraden av kundens maskinpark.  

Salget til Infobric gir Intershare muligheten til å raskt utvide til nye markeder og øke satsingen på utvikling av nye løsninger. 

back button back button Tilbake til alle transaksjoner

Kontaktpersoner

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

* Ved å sende inn din e-postadresse godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer om hvordan vi håndterer dine personverndata her.