Vitec kjøper Ecclesia Systemer AS

PROSJEKTLEDER

Christian Krauss Amundsen

MANDAT

Kjøpsoppdrag

BRANSJE

Teknologi

SaaS & Software

 

Vitec gjennomfører ytterligere oppkjøp innen kirkelig programvare i Norge.

PROSJEKTLEDER

Christian Krauss Amundsen

MANDAT

Kjøpsoppdrag

BRANSJE

Teknologi

SaaS & Software

 

8. september overtok Vitec Software Group AB (publ) alle aksjer i programvareselskapet Ecclesia Systemer AS. Oppkjøpet er et tilleggskjøp til forretningsenheten Vitec Agrando.

Ecclesia Systems omsatte for 7 millioner svenske kroner i regnskapsåret 2020, og den kombinerte virksomheten med fokus på kirker i Norge vil omsette for cirka 33 millioner svenske kroner etter oppkjøpet.

Ecclesia Systems utvikler og tilbyr en SaaS -tjeneste for administrasjon av kirkegårder, krematorier, graver og gravmonumenter i Norge. Programvaren muliggjør fakturering og bestilling av begravelser, seremonier og kremasjoner. De cirka 260 kundene består hovedsakelig av” kirkelige fellesråd” som er et samarbeidsorgan mellom kommuner og kirkelige menigheter i Norges kommuner.

Betaling er kontant og oppkjøpet forventes å direkte resultere i en økning i resultat per aksje for Vitec. Konsolidering skjer fra anskaffelsestidspunktet. Gjennom det ekstra oppkjøpet vil Ecclesia Systems bli en del av forretningsenheten Vitec Agrando, som tilbyr programvare for kirkelige aktiviteter i Norge.

Stratema var rådgiver for Vitec Software Group (publ).
Les pressemelding fra Vitec her (engelsk).

Om Vitec

Vitec er ledende innen Vertical Market Software i Norden. Vi utvikler og leverer standardprogrammer for forskjellige nisjer. Vitec vokser gjennom oppkjøp av velstyrte og etablerte programvareselskaper i Norden. Konsernets overordnede prosesser sammen med de ansattes dype kunnskap om kundens lokale marked skaper gode forutsetninger for foredling og fortsatt innovasjon. Våre 975 ansatte er lokalisert i Danmark, Finland, Norge og Sverige. Vitec er notert på Nasdaq Stockholm og omsatte for 1.313 millioner SEK i 2020. Les mer på www.vitecsoftware.com.

Kontaktpersoner

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Bransjerelaterte Transaksjoner

Se alle
Vis i kart
Vis i kart