Hjem / Hva vi gjør

Hva vi gjør

Vi ser på hver transaksjon og de involverte personene som unike, med sine helt egne forutsetninger. Vår oppgave er å finne riktig kombinasjon av selskaper og personer, med målsetningen at alle skal føle at de har gjort en god handel.

back button

Hvem vi er

Vi forstår hva som er driverne i markedene og hvordan selskaper som går sammen kan styrke sin konkurransekraft. I transaksjoner møtes ulike kulturer og fremgangsmåter. Vi legger til rette for at partene behandler disse forholdene i prosessen frem til en transaksjon slik at dette blir en styrke når samarbeidet starter og alle parter blir fornøyde etterpå.

 

Stratemas fem trinn til bedre transaksjoner

1. I stedet for å finne så mange interessenter som mulig, søker vi etter de bedriftene som egner seg best sammen.
2. I stedet for å se selskaper som upersonlige enheter, ser vi dem som steder fylt med unike individer med forskjellige mål, ønsker og kulturer.
3. I stedet for å se det høyeste budet på en auksjon som den eneste løsningen på alle transaksjoner, tar vi oss den tiden som trengs for å finne de bedriftene som har mest å vinne på transaksjonen og som dermed ofte gir en høyere verdi enn på auksjon.
4. I stedet for å belønne intern konkurranse og dele ut personlige bonuser, verdsetter vi teamets suksess høyere – noe som ikke bare er bedre for forretningene, det er også en hyggeligere måte å jobbe på.
5. I stedet for å tenke kortsiktig og se hver fullført transaksjon som avsluttet, ser vi den heller som begynnelsen på et langsiktig forhold.