Transtema Group kjøper UBConnect

PROSJEKTLEDER

Morten Rye Pedersen

MANDAT

Kjøpsoppdrag

BRANSJE

Bygg

Installasjon

Transtema Group AB har inngått avtale om å kjøpe 100 % av aksjene i UBConnect AS.

PROSJEKTLEDER

Morten Rye Pedersen

MANDAT

Kjøpsoppdrag

BRANSJE

Bygg

Installasjon

Transtema Group AB kunngjør den 19. desember 2022 at selskapet har signert en avtale om å kjøpe 100 % av aksjene i UBConnect AS til en initial kjøpesum på ca. 94 MNOK og potensiell tilleggsbetaling basert på fremtidige resultater på maksimalt 108 MNOK.

UBConnect leverer design, installasjon og oppgradering av mobil nettverk og har 270 ansatte. Hovedkontoret er i Oslo. Selskapet leverer en omsetning i 2022 på ca. 440 MNOK med en EBITA på i størrelsesorden 30 MNOK. Ledelsen i UBConnect vil fortsatt lede selskapet og være sterkt deltakende i utviklingen av mobilsatsingen i Transtema fremover. UBConnect utfyller Transtema godt i målet om å bli totalleverandør i Norge, og med ytterligere potensial i utvikling og drift av mobil nettverk i Norden.

Transtema er et av Nordens ledende selskaper innen design, bygging, drift og vedlikehold av kommunikasjonsnett for teleoperatører, fiberselskaper, myndigheter, kraftselskaper og større selskaper. Selskapet ble etablert i 1997, og har siden den gang vokst til å bli en fullskala leverandør i Norge og Sverige med over 1200 ansatte fordelt på nesten 100 lokasjoner. Etter gjennomføring av kjøpet av UBConnect vil pro-forma omsetning for Transtema Group være 2 900 MSEK (basert på Q3 2022 tall).

Team

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Bransjerelaterte Transaksjoner

Se alle

Bransjerelaterte transaksjoner

Corteco kjøper Viking Entreprenør

25.06.24 | 

Bygg & Anlegg

Procuritas kjøper Energima Gruppen

13.05.24 | 

Bygg & Anlegg

Rejlers kjøper Solvina

07.03.24 | 

Bygg & Anlegg

Se alle transaksjoner