Rejlers kjøper Karl Knudsen

PROJEKTLEDER

Morten Rye Pedersen

MANDAT

Kjøpsoppdrag

BRANSJE

Bygg

Stratema har bistått Rejlers i prosessen med å etablerer seg i Trondheim gjennom oppkjøp av Karl Knudsen

PROJEKTLEDER

Morten Rye Pedersen

MANDAT

Kjøpsoppdrag

BRANSJE

Bygg

Vi er svært begeistret for oppkjøpet av Karl Knudsen AS, et dyktig rådgivningsselskap som harmonerer perfekt med vår strategi. Den geografiske plasseringen gir oss en unik mulighet til å styrke vår posisjon i denne regionen. Vi er midt i en energiomstilling for mange av våre kunder, og sammen vil vi nå vi være en enda mer komplett leverandør, sier Petter Arnesen, administrerende direktør i Rejlers AS.

Karl Knudsen er det fjerde oppkjøpet Stratema har bistått Reiljers med, og er et ledd i å oppfylle Rejlers vekstambisjoner i det norske markedet. Med Karl Knudsen med på laget får Rejlers tilgang til ny geografi, lokale kunder og nye fagområder som komplementerer Rejlers godt. Karl Knudsen får ca. 200 nye medarbeidere i Norge med erfaren og omfattende kompetanse innen de tekniske fagene. Samtidig får de mulighet til å dra nytte av systemer, medarbeidere og erfaring i hele Rejlers konsernet. Stratema har gjennom prosessen lagt vekt på at selskapskultur og måten å drive forretninger på harmonerer godt mellom de to selskapene. Dette danner et solid fundament som gir muligheter til å styrke hverandre i den videre utviklingen sammen.

Karl Knudsen er et tradisjonsrikt selskap i Trondheim etablert i 1966. Selskapet har etablert en solid posisjon i regionen med nærhet til de store entreprenørene, byggherrer og byggeiere i regionen. Selskapet omsatte i 2022 for ca. 45 MNOK og med god lønnsomhet. Med dette oppkjøpet har Rejlers Norge over 200 medarbeidere med samlet omsetning på 360 MNOK.

Les pressemeldingen til Rejlers her

Kontaktpersoner

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Bransjerelaterte Transaksjoner

Se alle

Bransjerelaterte transaksjoner

Rejlers kjøper Solvina

07.03.24 | 

Bygg

Solwers kjøper WiseGate

09.01.24 | 

Bygg

Se alle transaksjoner
Vis i kart
Vis i kart