Hjem / Great Deals / Din Utvikling solgt til Credo Partners

Din Utvikling solgt til Credo Partners

Din Utvikling har, med bistand fra Stratema, inngått avtale om å selge sin virksomhet med de tilhørende selskaper Din Utvikling og Din Utvikling Consulting til Credo Partners.

DATO Februar 2018
PROSJEKTLEDER

Morten Rye Pedersen

MANDAT

Salgsoppdrag

BRANSJE

Teknologi

Tech Support Services

DATO Februar 2018
PROSJEKTLEDER

Morten Rye Pedersen

MANDAT

Salgsoppdrag

BRANSJE

Teknologi

Tech Support Services

Credo Partners har siden 2003 utviklet bedrifter gjennom krevende situasjoner, og har etablert seg som den ledende aktøren i Norge for verdiutvikling av små og mellomstore selskaper.

Din Utvikling arbeider med mennesker, organisasjoner og endringsprosesser. De er organisert i to selskaper, Din Utvikling Consulting AS som leverer konsulenttjenester til både private og offentlige virksomheter. Din Utvikling AS er leverandør til NAV og jobber primært med arbeidsformidling for jobbsøkere og er en kursarrangør som tilbyr kurs med faglig fokus innen omstilling, jobbavklaring, aktivisering og fagkurs rettet mot ungdom og voksne. Din Utvikling vil bidra til å endre norsk arbeidsliv ved å bygge bro mellom individ og organisasjon.

Credo investeringsfilosofi og arbeidssett er spesielt tilpasset mulighetene og behovene små og mellomstore selskaper har. Credo jobber sammen med gründere og familieeiere for å realisere det iboende potensialet i disse selskapene.

back button back button Tilbake til alle transaksjoner

Kontaktpersoner

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

* Ved å sende inn din e-postadresse godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer om hvordan vi håndterer dine personverndata her.