Digisys AS solgt til Visolit

PROSJEKTLEDER

Lars Stenvold Wik

MANDAT

Kjøpsoppdrag

BRANSJE

Teknologi

IT & Cloud Services

Visolit AS har inngått avtale om kjøp av aksjene i Digisys AS og Digisys Drift 24 AS, en norsk tilbyder av IT-drift, skytjenester, konsulent og løsningssalg rettet mot det norske SMB markedet.

PROSJEKTLEDER

Lars Stenvold Wik

MANDAT

Kjøpsoppdrag

BRANSJE

Teknologi

IT & Cloud Services

I tråd med økende digitalisering, komplekse leveranser, ulike teknologier og ønske om «one-stop-shop» for mange av sine kunder har Digisys vokst kraftig gjennom organisk vekst og oppkjøp av blant annet av Multidata og Blatt Data siden starten for ti år siden.

 

I tråd med økende digitalisering, komplekse leveranser, ulike teknologier og ønske om «one-stop-shop» for mange av sine kunder har Digisys vokst kraftig gjennom organisk vekst og oppkjøp av blant annet av Multidata og Blatt Data siden starten for ti år siden. Digisys tilbyr en produkt- og tjenesteportefølje bygd opp over tid med flere langvarige kundeforhold mot små og mellomstore bedrifter. Digisys AS og Digisys Drift 24 AS omsatte i 2017 for 113 MNOK med et resultat før skatt på 8,6 MNOK.

Visolit styrker dermed sin portefølje med dyp og omfattende kompetanse på både tradisjonell og hybride skyløsninger. Dette passer godt med Visolits sterke fagmiljøer og økte fokus på rådgivning og bruk av fremtidens driftsplattformer. Nåværende og nye kunder av Visolit og Digisys får dermed tilgang til et enda bedre tjenestetilbud.

Visolits oppkjøp av Digisys er komplementært til tidligere oppkjøp; blant annet av integrasjonsmiljøet iBiz i mars 2018.

Besøk hjemmesidene til Visolit her.

Kontaktpersoner

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Bransjerelaterte Transaksjoner

Se alle
Vis i kart
Vis i kart