Hjem / Great Deals / Vitec Software Group AB kjøper WIMS

Vitec Software Group AB kjøper WIMS

Vitec kjøper programvareselskapet WIMS

DATO mai, 2019
PROSJEKTLEDER

Dave Sandberg

MANDAT

Kjøpsoppdrag

BRANSJE

Teknologi

SaaS & Software

DATO mai, 2019
PROSJEKTLEDER

Dave Sandberg

MANDAT

Kjøpsoppdrag

BRANSJE

Teknologi

SaaS & Software

Vitec Software Group AB forsterker sin nordiske posisjon innenfor Vertical Software ved å kjøpe samtlige aksjer i det norske programvareselskapet Web Insurance Management Systems AS.

Produktet er rettet til forsikringsbransjen i Norge, Danmark og Sverige. Selskapet omsatte for 24,8 MNOK med et justert EBITDA-resultat på 4,4 MNOK for regnskapsåret 2018.

Betalingen skjer med oppgjør i kontanter. Oppkjøpet forventes å resultere i en økning i resultat per aksje for Vitec. Konsolidering skjer fra oppkjøpsdato.

«WIMS er et veldrevet og lønnsomt selskap med standardiserte produkter til en bestemt nisje, som dekker forsikringsbransjens behov. Vitec overtar selskaper for å beholde disse. WIMS passer godt inn i både forretningsmodellen og bedriftskulturen. Det er en glede å ønske nye ansatte og kunder velkommen til konsernet i dag», sier Lars Stenlund, konsernsjef i Vitec Software Group.

«Våre medarbeideres kunnskaper fra forsikringsbransjen i kombinasjon med den samlede opplevelsen av vertikal programvare i Vitec-konsernet, gir oss gode muligheter til å utvikle våre produkter og virksomheten på lang sikt», sier Per Gunnar Swahn, Administrerende Direktør for Web Insurance Management Systems AS.

Stratema var rådgivere for Vitec Software Group AB.

Les pressemelding fra Vitec

back button back button Se alle

Kontaktpersoner

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

* Ved å sende inn din e-postadresse godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer om hvordan vi håndterer dine personverndata her.