Hjem / Great Deals / Vitec kjøper programvareselskapet Entry Event Sweden AB

Vitec kjøper programvareselskapet Entry Event Sweden AB

Teknologi

Entry Event Sweden AB utvikler og leverer komplette forretningssystemer for hotell- og reiselivsbransjen.

DATO 12.06.23
PROJEKTLEDER

Mattias Borg

MANDAT

Kjøpsoppdrag

BRANSJE

Teknologi
SaaS & Software

DATO 12.06.23
PROJEKTLEDER

Mattias Borg

MANDAT

Kjøpsoppdrag

BRANSJE

Teknologi
SaaS & Software

Vitec Software Group AB (publ) styrker sin posisjon innen Vertical Market Software og hotell- og reiselivsvertikalen gjennom kjøp av alle aksjene i det svenske programvareselskapet Entry Event Sweden AB 12. juni. Selskapet hadde en omsetning på ca. SEK 14 millioner i avvikende regnskapsår 2022.

Programvareselskapet Entry Event utvikler og leverer et komplett forretningssystem for hotell- og reiselivsbransjen. Kundene er hovedsakelig svenske kommuner og bedrifter innen badeliv, turisme og reiseliv. Systemet kan brukes til fysisk og nettbasert bestilling, samt betalings-, inngangs- og billetthåndtering i alle typer besøksanlegg. Systemet gir også støtte for backoffice- og økonomistyring, og lar seg enkelt integrere med andre systemer.

Betaling skjer kontant og med et konvertibelt obligasjonslån med avkall på aksjonærenes fortrinnsrett i henhold til fullmakt fra generalforsamlingen 25. april 2023. Det konvertible obligasjonslånet har en løpetid på 36 måneder, og gir ved full konvertering en kapitalutvanning på under 0,1 %. Oppkjøpet forventes å føre til en direkte økning i resultat per aksje for Vitec. Konsolidering skjer fra oppkjøpstidspunktet.

Les pressemelding

back button back button Se alle
* Ved å sende inn din e-postadresse godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer om hvordan vi håndterer dine personverndata her.