Hjem / Great Deals / Teknisk Ventilasjon AS solgt til Instalco AB

Teknisk Ventilasjon AS solgt til Instalco AB

Teknisk Ventilasjon AS blir en del av Instalco AB

DATO 09.05.18
PROSJEKTLEDER

Morten Rye Pedersen

MANDAT

Salgsoppdrag

BRANSJE

Bygg

Installasjon

DATO 09.05.18
PROSJEKTLEDER

Morten Rye Pedersen

MANDAT

Salgsoppdrag

BRANSJE

Bygg

Installasjon

Teknisk Ventilasjon ble grunnlagt i 1987 og har i dag 17 ansatte. Selskapet har lang erfaring med inneklima og prosjekterer, leverer og monterer luftbehandlingsanlegg. Det arbeides med installasjoner av luftrensere, kontroll- og styringssystemer, samt varme- og kjølepumper for alle typer bygninger. For regnskapsåret 2017 utgjorde salget om lag 55 millioner kroner.

Teknisk Ventilasjon opererer primært i Trondheim og omegn, men leverer også på oppdrag i hele Trøndelag og Møre og Romsdal. Selskapet arbeider hovedsakelig med byggeprosjekter og en liten del av tjenesten. Selskapet eies av fem personer, hvorav fire er ansatt og aktive i selskapet, som forblir i selskapet.

Instalco er et av nordens ledende foretak innen VVS, elektro, ventilasjon og kjøling. Med kjøpet av Teknisk Ventilasjon går Instalco inn i et nytt geografisk marked i Norge. Trondheim-området er en strategisk posisjon for Instalco og et område med god vekst. Teknisk Ventilasjon har sterk lokal posisjon i markedet og god lønnsomhet, og Instalco synes å være en god partner og eier til Teknisk Ventilasjon.

Instalco kjøper 100 prosent av aksjene i Teknisk Ventilasjon AS. Stratema bistod eierne av Teknisk Ventilasjon.

Les pressemeldingen fra Instalco her: 

back button back button Se alle

Kontaktpersoner

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

* Ved å sende inn din e-postadresse godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer om hvordan vi håndterer dine personverndata her.