Keystep AS solgt til Visolit

PROSJEKTLEDER

Lars Stenvold Wik

MANDAT

Salgsoppdrag

BRANSJE

Teknologi

IT & Cloud Services

Keystep AS solgt til Visolit

PROSJEKTLEDER

Lars Stenvold Wik

MANDAT

Salgsoppdrag

BRANSJE

Teknologi

IT & Cloud Services

Visolit har inngått avtale om å kjøpe det norske IT-selskapet Keystep, og styrker nå satsingen på skyløsninger, sikkerhet og rådgivning.

Keystep har siden starten i 2008 vokst til å bli en mellomstor norsk leverandør av drift av skytjenester, migrering til sky, sikkerhetstjenester og rådgivning. Selskapet ble etablert i 2007, og har kompetanse på både Microsoft, VMware, Apple, Linux/Open Source, nettverk og sikkerhet. Kundebasen har en rekke store offentlige aktører, samt store kunder innen bransjer som medier, bank og finans, olje og gass og næringsmiddelindustri. Keystep har også en egen sikkerhetsenhet som tilbyr overvåking, rådgivning og kurs om kundenes sikkerhetsbehov. Keystep hadde i 2017 en omsetning på 125 millioner NOK, har 72 ansatte og kontor i Oslo.

Den økte etterspørselen etter skytjenester er en viktig faktor for at Visolit og Keystep nå går sammen. Kundene ser at skytjenester kan være komplekse, og trenger god rådgivning på veien. Selskapene så derfor store fordeler med å gå sammen for å kunne tilby et stort kompetansemiljø på det markedet etterspør nemlig ekspertise på hybride skytjenester, sikkerhet og applikasjonsdrift.

Visolit er en ledende tilbyder av IT-driftstjenester, nettskytjenester, sentraliserte ASP løsninger og outsourcing på det nordiske SMB markedet. Konsernet består i dag av nærmere 650 medarbeidere fordelt på lokasjoner i Asker, Arendal, Bergen, Stavanger, Stockholm og Göteborg, og håndterer IT-drift for mer enn 1300 kunder med 115 000 IT-brukere.

Oppkjøpet av Keystep kompletterer Visolits seneste oppkjøp, deriblant kjøpet av Digisys i mars 2018.

Stratema var finansiell rådgiver for Keystep og deres eiere.

Besøk hjemmesidene til Visolit her.

Her finner du artikkel om oppkjøpet fra Hegnar.no.

Team

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Bransjerelaterte Transaksjoner

Se alle

Bransjerelaterte transaksjoner

MyKid solgt til Hawk Infinity

12.06.24 | 

Teknologi

Se alle transaksjoner