Instalco AB kjøper Romerike Elektro AS

PROSJEKTLEDER

Morten Rye Pedersen

MANDAT

Salgsoppdrag

BRANSJE

Bygg

Installasjon

Aksjonærene i Romerike Elektro AS har solgt aksjene i selskapet til Instalco.

PROSJEKTLEDER

Morten Rye Pedersen

MANDAT

Salgsoppdrag

BRANSJE

Bygg

Installasjon

Aksjonærene reinvesterer en del av salgssummen i Instalco og blir medaksjonærer i den Nordiske selskapsgruppen.

Romerike Elektro AS ble etablert i 1996 og har siden starten utviklet høy kompetanse på levering av totalentreprise av elektroarbeider til store og middels store prosjekter til byggebransjen på Romerike og Oslo nord som leilighetsprosjekter, kjøpesentre, infrastruktur og offentlige bygg. Bedriften har i tillegg en egen Serviceavdeling som betjener privatmarkedet og bedrifter på Romerike. Selskapet har 40 ansatte.

Instalco ble etablert i 2014. Konsernet omsetter i dag for over 2,2 milliarder svenske kroner.
Instalco består av selskapene Rörgruppen, PoB Elektriska, Klimatrör, VVS-Metoder, ORAB Entreprenad, OTK Klimatinstallationer, Rörläggaren, Expertkyl, Tofta plåt & ventilation AB, LG Contracting, El-pågarna, Ohmegi, El-Expressen, Bi-Vent, Vallacom, samt Voltmen OY.

Instalco’s visjon er å etablere seg som en ledende Nordisk aktør i bransjen med høy teknisk kompetanse, effektive leveranser til rett tid, og med kapasitet til å utføre totaltekniske løsninger som gir høy merverdi for kundene.

Instalco er majoritets eid av FSN Capital som er en nordisk investor i segmentet mellomstore selskaper. Deres virksomhet er rettet inn mot oppkjøp av mellomstore, etablerte selskaper i Norden innenfor service-, industri- og konsumvaresektorene.FSN Capital forvalter i dag en totalkapital på cirka 10 mrd. SEK med investeringer fra langsiktige nordiske og internasjonale institusjoner.

Romerike Elektro AS er den første investeringen Instalco gjør i Norge. Konsernsjef for Instalco – Per Sjöstrand, sier: «Det er med stolthet vi kan informere om at Instalco gjennom oppkjøp i Norge nå danner en nordisk plattform. Vi kommer i løpet av året til å kjøpe opp ytterligere selskaper. Innretningen vil bli selskaper innen flere fag (elektro, rør og ventilasjon), nært samvirke mellom selskapene, samt et modent eierskap»

Stratema har bistått aksjonærene i Romerike Elektro AS i prosessen.

Les mer på Instalco sine nettsider her
 og her.

Kontaktpersoner

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Bransjerelaterte Transaksjoner

Se alle

Bransjerelaterte transaksjoner

Rejlers kjøper Solvina

07.03.24 | 

Bygg

Solwers kjøper WiseGate

09.01.24 | 

Bygg

Se alle transaksjoner
Vis i kart
Vis i kart