Instalco AB kjøper AR Elektroprosjekt AS

PROSJEKTLEDER

Morten Rye Pedersen

MANDAT

Salgsoppdrag

BRANSJE

Bygg

Installasjon

Aksjonærene i AR Elektro Prosjekt AS har solgt aksjene i selskapet til Instalco.

PROSJEKTLEDER

Morten Rye Pedersen

MANDAT

Salgsoppdrag

BRANSJE

Bygg

Installasjon

Ledelsen i AR Elektro Prosjekt AS reinvesterer i Instalco og blir medaksjonærer i den Nordiske selskapsgruppen. Stratema har bistått aksjonærene i AR Elektro Prosjekt AS i prosessen.

AR Elektro Prosjekt AS ble etablert i 2007 av Arkel Romerike og Romerike Elektro og har siden starten primært hatt leveranse av elektroentreprise til store anleggsprosjekter som sitt satsningsområde. AR Elektro Prosjekt AS  har erfaring med utbygging av alt fra kontorbygg, hoteller, sykehus, sykehjem, psykiatri, kjøpesenter og skoler. Selskapet har i dag 15 ansatte.

Instalco ble etablert i 2014. Konsernet omsetter i dag for over 2,2 milliarder svenske kroner.
Instalco består av selskapene Rörgruppen, PoB Elektriska, Klimatrör, VVS-Metoder, ORAB Entreprenad, OTK Klimatinstallationer, Rörläggaren, Expertkyl, Tofta plåt & ventilation AB, LG Contracting, El-pågarna, Ohmegi, El-Expressen, Bi-Vent, Vallacom, samt Voltmen OY.

Instalco’s visjon er å etablere seg som en ledende Nordisk aktør i bransjen med høy teknisk kompetanse, effektive leveranser til rett tid, og med kapasitet til å utføre totaltekniske løsninger som gir høy merverdi for kundene.

Instalco er majoritets eid av FSN Capital som er en nordisk investor i segmentet mellomstore selskaper. Deres virksomhet er rettet inn mot oppkjøp av mellomstore, etablerte selskaper i Norden innenfor service-, industri- og konsumvaresektorene. FSN Capital forvalter i dag en totalkapital på cirka 10 mrd. SEK med investeringer fra langsiktige nordiske og internasjonale institusjoner.

AR Elektro Prosjekt er den andre investeringen Instalco gjør i Norge sammen med Romerike Elektro.
Rune Aasberg, Helge Moseng og Magne Løvaas, dagens eiere og ledere av Romerike Elektro AS og AR Elektro Prosjekt AS, ser fram til å bli en del av Instalco:
«Vi er glade for at vi nå har funnet en partner som kjenner bransjen godt og som gir oss forutsetninger for å øke vår virksomhet på Romerike og i Oslo-regionen ytterligere. Det er ekstra spennende å få være med på å bygge opp Instalco’s satsing her i Norge».

Les mer på Instalco sine nettsider her
 og her

Team

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Bransjerelaterte Transaksjoner

Se alle

Bransjerelaterte transaksjoner

Procuritas kjøper Energima Gruppen

13.05.24 | 

Bygg & Anlegg

Rejlers kjøper Solvina

07.03.24 | 

Bygg & Anlegg

Solwers kjøper WiseGate

09.01.24 | 

Bygg & Anlegg

Se alle transaksjoner