Hjem / Great Deals / Franks Kylindustri kjøper Therma Industri

Franks Kylindustri kjøper Therma Industri

Byggebransjen

Francks Kylindustri ekspanderer til Norge gjennom oppkjøpet av Therma Industri.

DATO 06.01.22
PROSJEKTLEDER

Aleksander Karlsen

MANDAT

Kjøpsoppdrag

BRANSJE

Bygg

Installasjon

 

DATO 06.01.22
PROSJEKTLEDER

Aleksander Karlsen

MANDAT

Kjøpsoppdrag

BRANSJE

Bygg

Installasjon

 

Therma Industri er den ledende norske leverandøren av industrielle varme- og kuldesystemer, med nasjonal dekning og omsetning på ca. 300 MNOK i 2020.

Oppkjøpet er en strategisk milepæl for Francks som gir tilgang til det attraktive norske markedet og markerer begynnelsen på Francks neste vekstfase. Kombinasjonen av Francks og Therma skaper en sterk plattform for videre nordisk ekspansjon.

«Vi er glade for å etablere oss på det norske markedet gjennom Therma, og styrke vår nordiske markedsposisjon. Therma er den ledende aktøren på det norske markedet, og har mye til felles med Francks med samme fokus, visjon og verdier. Vi ser frem til å fortsette vår lønnsomme vekstreise sammen, og til å skape en nordisk plattform for ledende tjenester innen industriell kjøling og oppvarming», sier Tomas Berggren, administrerende direktør i Francks Kylindustri.

“Vi ser fram til å bli en del av Francks og utvikle oss videre sammen. Gjennom vår felles ekspertise vil vi utvikle oss for å gi våre kunder bedre service og enda bedre løsninger. Vi er glade for å kunne utnytte vårt felles kompetansegrunnlag, erfaring og synergier for å øke vår felles vekst”, sier Stein Terje Brekke, administrerende direktør i Therma Industri.

Francks Kylindustri er den ledende svenske leverandøren av industrielle og kommersielle kjøleløsninger med 28 kontorer over hele Sverige, fra Malmö i sør til Luleå i nord. Francks Kylindustri er eid av private equity-selskapet Segulah.

Stratema var rådgivere for Francks Kylindustri.

back button back button Se alle

Kontaktpersoner

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

* Ved å sende inn din e-postadresse godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer om hvordan vi håndterer dine personverndata her.