Fasadgruppen kjøper SH Bygg

PROSJEKTLEDER

Aleksander Karlsen

MANDAT

Kjøpsoppdrag

BRANSJE

Bygg

Fasademontasje / rehabilitering

 

Fasadgruppen ekspanderer i Oslo gjennom oppkjøpet av SH-Bygg.

PROSJEKTLEDER

Aleksander Karlsen

MANDAT

Kjøpsoppdrag

BRANSJE

Bygg

Fasademontasje / rehabilitering

 

Fasadgruppen begynner nå å få en sterk posisjon i Norden med til sammen oppkjøp av 37 selskaper, hvorav 5 av selskapene er i Norge (DVS Entreprenør, Mjøndalen Mur og Puss, RSM Fasade, Rogaland Blikk og SH-Bygg).

Fasadgruppen søker videre ekspansjon ved oppkjøp og tilbyr selgere en attraktiv reinvestering i Fasadgruppens aksjer som har utviklet seg sterkt siden selskapet gikk på børs i desember 2020.

”Med SH-Bygg styrker Fasadgruppen sin posisjon i Oslo-området, som er det klart største regionale markedet i Norge. SH-Bygg har mange kvaliteter som vi verdsetter; et kompetent lederskap, omfattende håndverkskunnskap og sterk lokal tilknytning», sier Johan Claesson, regionssjef for Fasadgruppen Vest.

”Fasadgruppen tilbyr nye synergier og avtaler som på sin side vil øke konkuranseevnen til SH-Bygg. I tillegg føler vi at DVS og Mjøndalen Mur og Puss har fungert som sterke ambassadører i gruppen. Fasadgruppen har som strategi at driften i gruppen skal foregå lokalt, og dette var en av de viktigste punktene som påvirket at vi kunne inngå dette samarbeidet”, sier Jan Erik Pedersen, Daglig leder i SH-Bygg.

Fasadgruppen finansierer oppkjøpet av samtlige aksjer i SH-Bygg med tilgjengelige kredittfasiliteter og egen kasse. Selgerne vil reinvestere en del av oppgjøret gjennom å kjøpe aksjer i Fasadgruppen.

Stratema var rådgivere for Fasadgruppen Group.

Kontaktpersoner

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Bransjerelaterte Transaksjoner

Se alle

Bransjerelaterte transaksjoner

Rejlers kjøper Solvina

07.03.24 | 

Bygg

Solwers kjøper WiseGate

09.01.24 | 

Bygg

Se alle transaksjoner
Vis i kart
Vis i kart