Fasadgruppen AB kjøper DVS Entreprenør

PROSJEKTLEDER

Aleksander Karlsen

MANDAT

Kjøpsoppdrag

BRANSJE

Bygg

Fasademontasje / Rehabilitering

Fasadgruppen AB ekspanderer til Norge gjennom oppkjøpet av DVS Entreprenør

PROSJEKTLEDER

Aleksander Karlsen

MANDAT

Kjøpsoppdrag

BRANSJE

Bygg

Fasademontasje / Rehabilitering

Fasadgruppen tar neste steg i sin nordiske utvidelse ved å kjøpe opp DVS Entreprenør, som er et av Norges største selskaper innen fasaderenovering.

DVS Entreprenør ble grunnlagt i 1998 og tilbyr renovering av fasader, vinduer, balkonger og tak, samt rådgivning og design for renoveringsprosjekter. Aktiviteten utføres hovedsakelig i Oslo-området, hvor også hovedkontoret ligger. Selskapet har en bred kundeportefølje med leietakerforeninger, samt byggefirmaer og offentlige eiendomsbesittere blant sine kunder. Blant tidligere prosjekter har DVS Entreprenør utført oppussingsarbeid ved Oslo rådhus, Aker universitetssykehus og Meteorologisk institutt. Selskapet har cirka 70 ansatte og omsatte for 163 millioner kroner i løpet av regnskapsåret 2019, med en driftsmargin på 10 prosent.

Gjennom oppkjøpet etablerer Fasadgruppen seg nå i Norge og styrker dermed sin posisjon som Nordens største fasadegruppe. Etter oppkjøpet har konsernet 19 selskaper, 17 i Sverige, ett i Danmark og ett i Norge. Alle selskaper jobber under egne merkevarer og utvikler sterke posisjoner i sine respektive lokale markeder, samtidig som de drar nytte av regional styrke, samarbeid og erfaringsutveksling i konsernet.

«Nordisk ekspansjon er en viktig komponent i Fasadgruppens vekststrategi, og vi har i noen tid vært på jakt etter et veletablert og kvalitetsfokusert selskap i Norge som ønsker å ta neste skritt i utviklingen. I DVS Entreprenør har vi funnet nettopp dette, og vi ser frem til å jobbe sammen. Gjennom dette oppkjøpet får vi en sterk plattform i Norge og ser gode muligheter for å fortsette å konsolidere markedet, akkurat som i Danmark og Sverige,» sier Pål Warolin, administrerende direktør i Fasadgruppen.

«Det føles veldig bra å være det første selskapet i Norge som blir en del av Fasadgruppen og Nordens største fasade konsern. Vi ser frem til å samarbeide med resten av gruppen og bidra til ytterligere utvidelse i Norge med fokus på kvalitet og bærekraftig konstruksjon,» sier Leif Erik Mortensen, administrerende direktør i DVS Entreprenør.

Fasadgruppen kjøper 100% av aksjene i DVS Entreprenør med overtagelse 22. september. Selgerne vil forbli i sine respektive posisjoner og videreutvikle DVS Entreprenør som en del av Fasadgruppen.

Stratema var rådgivere for Fasadgruppen AB.

Les mer hos bygg.no

Kontaktpersoner

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Bransjerelaterte Transaksjoner

Se alle

Bransjerelaterte transaksjoner

Rejlers kjøper Solvina

07.03.24 | 

Bygg

Solwers kjøper WiseGate

09.01.24 | 

Bygg

Se alle transaksjoner
Vis i kart
Vis i kart