Hjem / Great Deals / Eierne av Sans Bygg kjøper seg inn i Oslo Tapet og Gulvbelegg

Eierne av Sans Bygg kjøper seg inn i Oslo Tapet og Gulvbelegg

Byggebransjen

Eierne av Sans Bygg kjøper seg inn i Oslo Tapet og Gulvbelegg

DATO 25.04.19
PROSJEKTLEDER

Morten Rye Pedersen

MANDAT

Salgsoppdrag

BRANSJE

Bygg

Byggentreprenør

DATO 25.04.19
PROSJEKTLEDER

Morten Rye Pedersen

MANDAT

Salgsoppdrag

BRANSJE

Bygg

Byggentreprenør

En eiergruppering bestående av Melesio Capital AS, investor Knut Øversjøen og gründere/øvrige eiere i Sans Bygg har kjøpt seg inn i Oslo Tapet og Gulvbelegg AS.

Oslo Tapet og Gulvbelegg som ble etablert av gründerne Thomas Nataas og Franco Grosso i 1997 er et spesialisert gulvleggingsfirma rettet mot næringsmarkedet i Norge. Selskapet har hatt suksess med å være en kvalitetsbevisst og fokusert leverandør av gulvbelegg til byggherrer og entreprenører over lengre tid, og har etablert en sterk markedsposisjon i Norge.

Selskapet hadde en omsetning i 2018 på 120 MNOK. For å sikre videre kontrollert og god vekst har gründerne valgt å invitere eksterne eiere inn på eiersiden som kan bidra med komplementær kompetanse innen strategi/forretningsutvikling, forretningssystemer og finansiering.

Eiergrupperingen som har gått inn på eiersiden har blant annet fokusert på oppkjøp av nisjeselskaper i byggebransjen. De har tidligere investert i Sans Bygg, en spesialist på modernisering av våtrom/bad for boligselskaper i Norge. Som tilleggsinvestering har de kjøpt et elektroinstallasjonsselskap i samme nisje. Oslo Tapet og Gulvbelegg blir et nytt nisjeområde for investorgruppen, men det er kunde- og systemsynergier med deres eksisterende virksomhet under Sans Bygg-paraplyen. Det er en intensjon om å integrere virksomhetene i Sans Bygg og Oslo Tapet og Gulvbelegg både operativt og eiermessig.

Stratema bistod eierne av Oslo Tapet og Gulvbelegg i prosessen.

back button back button Se alle

Kontaktpersoner

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

* Ved å sende inn din e-postadresse godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer om hvordan vi håndterer dine personverndata her.