Hjem / Great Deals / Dustin Group AB kjøper Purity IT AS

Dustin Group AB kjøper Purity IT AS

Dustin Group AB har inngått avtale om kjøp av aksjene til Purity IT, et norsk selskap spesialisert på datalagring i skyen, backup og disaster recovery.

DATO 19.06.17
PROSJEKTLEDER

Lars Stenvold Wik

MANDAT

Salgsoppdrag

BRANSJE

Teknologi

DATO 19.06.17
PROSJEKTLEDER

Lars Stenvold Wik

MANDAT

Salgsoppdrag

BRANSJE

Teknologi

I tråd med økende digitalisering og en stadig økt og utfordrende trussel mot IT-sikkerhet blir det stadig viktigere for bedrifter å ha et stabilt IT-miljø.

Med Purity fortsetter vi å utvide vårt tjenestetilbud med mer avanserte tjenester og løsninger. Tjenestetilbudet vil nå inkludere disaster recovery og vi forsterker vår kompetanse innen lagring og backup, sier Jens Haviken, VP Services & Solutions, Dustin.

Dustins oppkjøpet av Purity er komplementært til tidligere oppkjøp og tilføyer ytterligere ekspertise. I tillegg til skybaserte løsninger tilbyr Purity også hardware som vil styrke Dustins posisjon i det Norske markedet. For regnskapsåret 2015 omsatte Purity for ca. 80 MNOK og har 27 medarbeider i Oslo. Selskapet vil være fult integrert inn i Dustin innen 12 – 24 måneder.

back button back button Se alle

Kontaktpersoner

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

* Ved å sende inn din e-postadresse godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer om hvordan vi håndterer dine personverndata her.