Hjem / Great Deals / Decisive solgt til Addnode Group

Decisive solgt til Addnode Group

Teknologi

Addnode Group melder at de i dag har kjøpt opp Decisive AS.

DATO Juni 2022
PROSJEKTLEDER

Lars Stenvold Wik 

MANDAT

Salgsoppdrag

BRANSJE

Teknologi

Tech Support Services 

DATO Juni 2022
PROSJEKTLEDER

Lars Stenvold Wik 

MANDAT

Salgsoppdrag

BRANSJE

Teknologi

Tech Support Services 

Addnode Group melder at de i dag har kjøpt opp Decisive AS, en ledende leverandør av regelbaserte beslutningsstøttesystemer til norsk offentlig sektor. Selskapet har 25 ansatte og omsetter for cirka 57 millioner NOK.

«Decisive er Process Management-divisjonens første oppkjøp i Norge. Selskapets løsninger innen digitale regelbaserte beslutningsstøttesystemer passer godt med eksisterende tilbud innenfor vår divisjon. Vi har en sterk markedsposisjon i Sverige og ser gode muligheter for mange nye samarbeid på tvers av landegrensene. Sammen kan vi skape ekstra verdi for kundene våre, sier Andreas Wikholm, Divisjonssjef Prosessledelse i Addnode Group».

Decisive har spesialisert seg på regelbaserte beslutningsstøttesystemer og bistår kunder hele veien fra systemdesign til utvikling, implementering, opplæring og deretter support og videreutvikling. Selskapet ble stiftet i 2003 av selskapets nåværende administrerende direktør og selskapet har sitt kontor i Oslo. Noen eksempler på Decisive mer omfattende og langsiktige kundeforhold er Helsedirektoratet, som er Norges folkehelseforetak, NAV, en norsk myndighet med omfattende ansvar for innbyggertjenester som inkluderer trygd og pensjon, og Skatteetaten, som er Norges skattemyndighet.

Stratema var rådgiver for aksjonærene i Decisive.

Les pressemeldingen

back button back button Tilbake til alle transaksjoner
* Ved å sende inn din e-postadresse godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer om hvordan vi håndterer dine personverndata her.