Credo Partners samler fem bygginnrednings-selskaper

PROSJEKTLEDER

Morten Rye Pedersen

MANDAT

Kjøpsoppdrag

BRANSJE

Bygg

Innredningsløsninger

Credo Partners inngår partnerskap med flere leverandører av bygginnredning og danner med det en ledende gruppering i Norge.

PROSJEKTLEDER

Morten Rye Pedersen

MANDAT

Kjøpsoppdrag

BRANSJE

Bygg

Innredningsløsninger

Gruppen består av følgende selskaper: Innomhus AS og Næringshus AS, CreoNordic Gruppen med datterselskaper, Tøftum Innredning AS, Oslo Bygginnredning AS. Gruppen vil være en klar topp 3-spiller i Norge med ambisjon om videre vekst og utvikling.

Credo Partners investerer sammen med gründerne av Innomhus, Næringshus, CreoNordic, Tøftum Innredning og Oslo Bygginnredning i det som vil bli en landsdekkende gruppering innenfor planlegging og levering av komplette innredningsløsninger i næringsbygg med høy grad av fokus på rehabiliteringssegmentet (ROT). I tillegg vil gruppen inkludere en glass- og profil-linje for fleksible og hurtige leveranser av spesialvarer og som legger til rette for gjenvinning og ombruk.

Gruppen består av følgende selskaper: Innomhus AS og Næringshus AS, CreoNordic Gruppen med datterselskaper, Tøftum Innredning AS, Oslo Bygginnredning AS. I 2021 omsatte gruppen for ca. NOK 500 millioner fordelt på om lag om lag 150 dyktige medarbeidere

Gruppen vil være en klar topp 3-spiller i Norge med ambisjon om videre vekst og utvikling. Credo Partners er entusiastiske rundt muligheten til å profesjonalisere en fragmentert bransje sammen med dyktige og motiverte gründere.

Samtlige gründere er svært motiverte og vil fortsette som både operative ledere og eiere.

Stratema har vært initiativtaker til å samle denne felles gruppering av selskaper og invitert Credo Partners som investor/partner til grupperingen. Både de inkluderte selskapene og Credo Partners har stått øverst på vår liste over ønskede selskaper/miljøer for etableringen av denne grupperingen. Med meget kompetente gründere, ledere og ansatte i selskapene kombinert med høy kompetanse og lang erfaring på selskapsutvikling i Credo Partners mener vi utgangspunktet er meget godt for videre utvikling av gruppen og bransjen for øvrig. A Great Deal…

Stratema var rådgivere for Credo Partners.

Les pressemeldingen her.

Team

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Bransjerelaterte Transaksjoner

Se alle

Bransjerelaterte transaksjoner

Corteco kjøper Viking Entreprenør

25.06.24 | 

Bygg & Anlegg

Procuritas kjøper Energima Gruppen

13.05.24 | 

Bygg & Anlegg

Rejlers kjøper Solvina

07.03.24 | 

Bygg & Anlegg

Se alle transaksjoner