Aison AS solgt til Visolit

PROSJEKTLEDER

Lars Stenvold Wik

MANDAT

Kjøpsoppdrag

BRANSJE

Teknologi

IT & Cloud Services

PROSJEKTLEDER

Lars Stenvold Wik

MANDAT

Kjøpsoppdrag

BRANSJE

Teknologi

IT & Cloud Services

Visolit har inngått avtale om å kjøpe det norske IT-selskapet Aison, og øker dermed det geografiske avtrykket i randsonen rundt Oslo, samt at de styrket satsingen på skyløsninger, driftstjenester og rådgivning.

Aison er en tjenesteleverandør fra sitt hovedkontor på Stokke med en attraktiv kompetanse og kundeportefølje. Selskapet ble dannet ved fusjonen av Serit Skagerak og Lindtel AS i 2017, men selskapene har historikk til starten i 2002. I dag har selskapet en diversifisert kundeportefølje med både store og små kunder innen ulike industrier. Aison hadde i 2018 en omsetning på 78 millioner NOK og med en EBIT på 9,6 millioner NOK fordelt på de 32 ansatte.

Sammen kompletterer Aison og Visolit hverandre og kommer til å kunne tilby sine kunder en sterk partner å vende seg til, uansett om det handler om hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur eller sikkerhet. Visolit er et sterkt og anerkjent kompetansehus, som gjør at Aison kan levere et bredere tjenestetilbud til eksisterende og nye kunder i regionen. I tillegg er Visolit et selskap i kraftig vekst, og med store fremtidsplaner som passer godt med Aisons ambisjoner.

Oppkjøpet av Aison kompletterer Visolits seneste oppkjøp og vekstplaner. Stratema var finansiell rådgiver for Aison og dets eiere.

IT-konsernet Visolit har et sterkt fagmiljø på hybride skyløsninger, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, og hjelper kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Visolit har cirka 1.200 ansatte på 12 steder i 4 land og over 3 000 virksomheter som kunder i Norden. Konsernet omsetter for over 2,5 milliarder NOK i 2019.

Les mer på www.visolit.no

Team

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Bransjerelaterte Transaksjoner

Se alle

Bransjerelaterte transaksjoner

MyKid solgt til Hawk Infinity

12.06.24 | 

Teknologi

Se alle transaksjoner