25.09.24 | Nyheter

Stratema sertifisert som Great Place To Work for tredje år på rad

Vi er stolte av å kunne dele at vi nok en gang har blitt sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen markerer vårt tredje år på rad med denne viktige anerkjennelsen!

I Stratema verdsetter vi hvert team-medlem for deres unike bidrag og kvaliteter. Samtidig handler det om felles mål, kollektive prestasjoner og en kultur som vektlegger teamets styrke, alltid med kundens beste interesser i fokus.

Siden i fjor har vi ønsket tre nye ansatte og to praktikanter velkommen til vårt stadig voksende team. Etter hvert som vi fortsetter å ekspandere, er det særlig viktig for oss å opprettholde et godt og trygt arbeidsmiljø, hvor våre medarbeidere trives og føler verdsatt.

Vi ønsker å benytte denne anledningen til å uttrykke vår dype takknemlighet til vårt fantastiske team. Deres entusiasme, samarbeid og dedikasjon er selve grunnlaget for at Stratema er en så flott arbeidsplass. Sammen skal vi fortsette å støtte hverandre, ta i mot nye utfordringer og nå nye høyder som et samlet team!

-Dave Sandberg, Partner, Stratema

Great Place to Work er et globalt ledende konsulent- og analyseinstitutt som i over 30 år har hjulpet organisasjoner med å identifisere, skape og opprettholde fremragende arbeidsplasser. Sertifiseringen er basert på en spørreundersøkelse blant Stratemas medarbeidere. De ansatte har besvart en rekke spørsmål om alt fra arbeidsmiljø og hvordan kommunikasjonen mellom ledelse og ansatte fungerer, til om man er stolt over sin arbeidsplass eller opplever å være diskriminert på basis av alder, kjønn eller etnisitet. Sertifiseringen er gyldig i ett år, og fornyes årlig gjennom ny måling.