Vitec kjøper Smart Visitor System AB

PROSJEKTEDER

Lars Stenvold Wik

MANDAT

Kjøpsoppdrag

BRANSJE

Teknologi

SaaS & Software

Vitec kjøper Smart Visitor System AB

PROSJEKTEDER

Lars Stenvold Wik

MANDAT

Kjøpsoppdrag

BRANSJE

Teknologi

SaaS & Software

Vitec Software Group AB styrker sin nordiske posisjon innenfor vertikal programvare ved å kjøpe alle aksjene i det Svenske programvareselskapet Smart Visitor System AB.

Produktet er rettet spesielt mot kommuners fritids- og kulturforvaltninger i Sverige og Norge. Selskapet omsatte for 23,7 MSEK med et justert EBITDA-resultat på 3,1 MSEK for regnskapsåret 2017.

Betaling skjer med oppgjør i kontanter. Oppkjøpet forventes å resultere i en økning i resultat per aksje for Vitec. Konsolidering skjer fra oppkjøpsdato.

«Smart Visitor System er et veldrevet og lønnsomt selskap med standardiserte produkter for en bestemt nisje. Vitec har et langsiktig perspektiv. Når Vitec overtar virksomheter for å beholde disse. Smart Visitor System passer godt i både forretningsmodell og bedriftskultur, er det gledelig å ønske nye medarbeidere og kunder til konsernet», sier Lars Stenlund, administrerende direktør i Vitec Software Group.

«Vitec har lang erfaring innen utvikling, salg og support av proprietære nisje-applikasjoner. Sammen med våre ansatte har vi dyp kunnskap om kundenes virksomhet som gir oss gode muligheter til å fortsette å utvikle  Smartbook, en omfattende løsning for booking, besøkende og tilskudd ledelsen kommuner og visitor fasiliteter», sier Anders Åslund, konsernsjef Smart Visitor System.

Stratema var rådgivere for Vitec Software Group AB.

Les pressemelding fra Vitec

Kontaktpersoner

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Bransjerelaterte Transaksjoner

Se alle
Vis i kart
Vis i kart