Viking Venture kjøper seg inn i Liquid Barcode

PROJEKTLEDER

Lars Stenvold Wik

MANDAT

Salgsoppdrag

BRANSJE

Teknologi
SaaS & Software

Viking Venture gjør ny strategisk investering i raskt voksende SaaS-selskap på bakgrunn av globale lojalitets- og abonnementstrender

PROJEKTLEDER

Lars Stenvold Wik

MANDAT

Salgsoppdrag

BRANSJE

Teknologi
SaaS & Software

Liquid Barcodes går sammen med Viking Ventures for å realisere potensialet som ligger i det sterkt voksende marked for abonnementsløsninger innen kundelojalitetsprogrammer.

Liquid Barcodes leverer en omfattende markedsføringsplattform for å lansere et førsteklasses lojalitetsprogram, med fokus på convenience-markedet. Med reward-modulen som sitt første produkt har selskapet siden utvidet leveransene til å inkludere abonnementmoduler, samt flere støttefunksjoner for sine kunder. Med en plattform som dekker alle kritiske aspekter for et svært vellykket lojalitetsprogram har Liquid Barcodes over årene fanget oppmerksomheten fra globale ledende convenience-forhandlere og vunnet en rekke internasjonale priser.

Med betydelig suksess de seneste årene så ledelsen en mulighet for videre vekst ved å dra nytte av den pågående abonnementstrenden. Sammen med Stratema gikk selskapet ut for å finne en strategisk partner som kunne videre styrke Liquid Barcodes sin posisjon på i de amerikanske og europeiske markedene.

Med en lang historie med å skalere nordiske SaaS-selskaper, ble Viking valgt som foretrukket partner av eierne, der førstnevnte så store muligheter for å dra nytte av de globale lojalitets- og abonnementstrendene. Liquid Barcodes samarbeid med Viking vil tillate selskapet å styrke sin salgs- og markedsavdeling, samt ytterligere optimalisere nåværende operasjoner.

Les pressemelding

Team

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Bransjerelaterte Transaksjoner

Se alle

Bransjerelaterte transaksjoner

MyKid solgt til Hawk Infinity

12.06.24 | 

Teknologi

Se alle transaksjoner