Nytt Foretak solgt til Hawk Infinity

PROJEKTLEDER

Christian Klingsholm Krauss

MANDAT

Salgsmandat

BRANSJE

Teknologi
SaaS & Software

Stratema har vært rådgiver for Nytt Foretak ved salg av aksjemajoriteten til investeringsselskapet Hawk Infinity.

PROJEKTLEDER

Christian Klingsholm Krauss

MANDAT

Salgsmandat

BRANSJE

Teknologi
SaaS & Software

Med Hawk som aktiv eier vil Nytt Foretak styrke sin posisjon i det norske markedet gjennom økt kundetilgang og utvidelse av produktporteføljen. Samtidig vil Hawk bidra til selskapets geografiske ekspansjon inn i det svenske markedet.

Nytt Foretak tilbyr en innovativ plattform for etablering av hylleselskaper og konsernstrukturer til Norges største advokatfirmaer og investeringsbanker. Selskapet har på få år blitt en ledende aktør i det norske markedet med over 60 % markedsandel. En viktig bidragsyter til selskapets suksess er deres brukervennlige plattform, som inneholder en rekke funksjoner som reduserer tiden kundene bruker på etablering, distribusjon og administrasjon i forbindelse med compliance og rapporteringskrav for hylleselskaper. Dette gir stor merverdi for kundene, som dermed kan fokusere mer på høy-margin kjernevirksomhet fremfor ad hoc støtteoppgaver.

Hawk Infinity vil støtte Nytt Foretak med direkte kundetilgang, strategisk sparring rundt produktutvikling og kommersialisering, samt strategisk rådgivning ved Nytt Foretaks pågående ekspansjon til det svenske markedet. I tillegg vil de utforske muligheter for å utvide Nytt Foretaks plattform gjennom utvikling av ny funksjonalitet og tilleggsoppkjøp.

Stratema er takknemlige for samarbeidet og tilliten Kristian Djuve i Nytt Foretak har vist oss gjennom denne prosessen. Vi ser frem til å se Nytt Foretak fortsette veksten sammen med Hawk på eiersiden.

Christian Klingsholm Krauss, Associate Director, Stratema.

Team

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Bransjerelaterte Transaksjoner

Se alle

Bransjerelaterte transaksjoner

MyKid solgt til Hawk Infinity

12.06.24 | 

Teknologi

Se alle transaksjoner