MyKid solgt til Hawk Infinity

PROJEKTLEDER

Christian Klingsholm Krauss

MANDAT

Salgsmandat

BRANSJE

Teknologi
SaaS & Software

Stratema har vært rådgiver for Intutor Group ved salget av aksjemajoriteten i MyKid AS til investeringsselskapet Hawk Infinity.

PROJEKTLEDER

Christian Klingsholm Krauss

MANDAT

Salgsmandat

BRANSJE

Teknologi
SaaS & Software

Avtalen markerer et nytt kapittel for MyKid, som sammen med Hawk Infinity skal utforske nye vekstmuligheter innen planleggings- og kommunikasjonsløsninger for barnehager og oppvekstsektoren.

MyKid har etablert seg som en ledende leverandør av innovative programvareløsninger for barnehagesektoren i Norge. Selskapets plattform tilbyr smarte og brukervennlige løsninger for kommunikasjon mellom ansatte og foreldre, samt for planlegging og administrasjon i barnehagen. MyKid har over lengre tid vist imponerende vekst i både inntjening og lønnsomhet. Hawk Infinity er en anerkjent aktør innen investering i bransjespesifikke programvareselskaper. De har med dette oppkjøpet posisjonert seg for å akselerere videre vekst og utvikling av MyKid.

Intutor Group vil fortsette som minoritetseiere i MyKid, og fungere som en integrert del av selskapets fremtidige strategiske retning. Sammen med Hawk Infinity vil de arbeide for å realisere selskapets visjon om å løfte virksomheten til neste nivå, og fortsette å utvikle innovativ programvare til barnehage- og oppvekstsektoren.

I tillegg til salget av aksjene i MyKid innebærer transaksjonen en carve-out av ansatte, og avtaler fra Intutor Group som skal overføres til MyKid. Dette vil sikre en smidig transaksjon og kontinuitet for både ansatte og kunder, samt legge grunnlaget for en sterkere og mer fokusert organisasjon fremover.

Som eksperter på transaksjoner innenfor vertikal programvare har Stratema lagt stor vekt på å finne en kompatibel partner med de riktige verdiene og resursene for å realisere MyKids videre vekst.

Christian Klingsholm Krauss, Associate Director, Stratema.

Intutor Group ledes av Bjarte Århus og Terje Gløersen, som sammen har bygget opp en rekke suksessfulle programvareselskaper, inkludert MyKid AS, Teoritentamen AS (nå Lime Green Digital AS), TrafikkSkolePortalen, Bona Mea AS og Kura AS.

Stratema er takknemlige for tilliten Intutor Group har vist oss gjennom denne prosessen, og ser frem til å se MyKid og Hawk Infinity utvikle seg i et spennende og voksende marked.

Team

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Bransjerelaterte Transaksjoner

Se alle

Bransjerelaterte transaksjoner

Se alle transaksjoner