Evercom AS blir en del av ECIT ASA

PROSJEKTLEDER

Christian Krauss Amundsen

MANDAT

Salgsmandat

BRANSJE

Teknologi
Technology Advisory Services

Stratema har hatt gleden av å være rådgiver for aksjonærene i Evercom AS i forbindelse med salget av selskapet til ECIT ASA

PROSJEKTLEDER

Christian Krauss Amundsen

MANDAT

Salgsmandat

BRANSJE

Teknologi
Technology Advisory Services

ECIT har inngått avtale om å kjøpe 50,1% av aksjene til Evercom, en ledende aktør i et rask skriftene marked for audiovisuelle løsninger for offentlig sektor i Norge. Evercom beholder 49,9% av aksjene.

Med det nylige partnerskap med ECIT, har Evercom fått med seg en strategisk partner som ikke bare har en dyp forståelse for deres virksomhet, men som også har kompetansen og ressursene til å bistå med å utforske nye markeder og utvide tjenestespekteret for både eksisterende og fremtidige kunder.

Dagens aksjonærer i Evercom vil fortsette sin reise som deleiere i selskapet, og sammen med ECIT vil de være med på å forme fremtiden for Evercom. Dette betyr kontinuitet i ledelsen og en felles visjon for å utvikle og utvide virksomheten.

Oppkjøpet gir ECIT en betydelig fordel når det gjelder å tilby IT-tjenester til det offentlige markedet i Norge. Den økte tilstedeværelsen og ekspertisen fra Evercom vil bidra til å posisjonere ECIT som en foretrukken leverandør i regionen.

ECIT ASA er en ledende leverandør av IT-tjenester og digitale løsninger med en bred portefølje som dekker alt fra IT-infrastruktur til forretningsapplikasjoner. Selskapet er kjent for sin ekspertise, kundesentrerte tilnærming og evne til å tilpasse seg kundenes behov. Evercom AS er en spesialist innen audiovisuelle løsninger, med en sterk tilstedeværelse i offentlig sektor. Selskapet omsatte i 2022 for 112mNOK.

Partnerskapet mellom Evercom AS og ECIT ASA representerer en ny begynnelse, og vi ser frem til å følge deres reise videre.

Team

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Bransjerelaterte Transaksjoner

Se alle

Bransjerelaterte transaksjoner

MyKid solgt til Hawk Infinity

12.06.24 | 

Teknologi

Se alle transaksjoner