30.09.24 | Intervju

– Arbeidsmiljøet og kulturen i Stratema er fantastisk

Zara Hosseinpoor begynte som analytiker i Stratema 1. mai 2024, etter å ha jobbet som transaksjonsrådgiver innenfor M&A.

 

«Jeg har alltid syntes M&A har vært spennende, og da jeg ble kontaktet om stillingen i Stratema, var jeg positiv til muligheten. Jeg så frem til å få jobbe med hele livssyklusen til en transaksjon, fra start til slutt.

Som analyst i Stratema, jobber jeg primært med analyse, finansiell modellering og verdivurdering i prosjektene. Jeg er også med på salgsmøter, og møter med eksisterende kunder. En av de mest spennende sidene ved jobben er å delta i de ulike fasene av en transaksjon. Min bakgrunn har gitt meg en solid regnskapsmessig forståelse og teknisk erfaring, som jeg bruker til å effektivisere og kvalitetssikre prosessene vi benytter i dag. En ferdighet jeg definitivt har finjustert, er balansen mellom å dykke ned i detaljer og evnen til å presentere materialet på en enkel og pedagogisk måte.

Selv om jeg er relativt ny i selskapet, har jeg allerede opplevd et sterkt samhold i teamet. Terskelen for å dele ideer og diskutere med kollegaer er lav, og jeg har følt meg svært godt tatt imot.

Min avdeling spesialiserer seg på transaksjoner innenfor bygg & anleggs bransjen. Jeg liker godt at vi er spesialister og ikke generalister. Det gjør at vi kan levere mer presise verdivurderinger og gi bedre rådgivning til kundene våre. Ikke minst er vi et godt sammensatt team på tvers av avdelingene i Oslo og Stockholm som samarbeider og komplementerer hverandre godt.

Jeg ser virkelig frem til å få jobbe med flere transaksjoner, og å fortsette å utvikle meg i min rolle i Stratema.»

– Zara Hosseinpoor, Analyst, Stratema.

Relaterte artikler