12.01.24 | Intervju

– Som nyansatt i Stratema ble jeg tatt i mot med åpne armer fra første stund

Christine kom til Stratema for å fylle en ny rolle i selskapet som Markedsansvarlig. Hun har kommet godt i gang i sin nye jobb og har allerede blitt en viktig bidragsyter i teamet.

 

«Som markedsansvarlig har jeg ansvaret for våre markedsaktiviteter og er vårt talerør utad.  Selvom jeg ikke jobber direkte med å levere M&A-tjenester, føler jeg meg som en del av temaet og ble tatt imot med åpne armer.

Fra første dag på jobb har jeg opplevd en utfordrende og spennende arbeidshverdag med ansvar og tillit til min kompetanse og ideer. Jeg er takknemlig for at Stratema legger til rette for min videre utvikling og vekst, samtidig som de forstår viktigheten av å ha en balanse mellom jobb og fritid. Med to små jenter og en hektisk timeplan har jeg fleksibiliteten til å få hverdagen til å fungere og fortsatt prestere på et høyt nivå.

Jeg liker også at vi ikke er for tradisjonelle eller firkantede; I stedet omfavner vi en innovativ og fremoverlent tilnærming der vi ikke er redde for å teste nye ting og se etter måter å forbedre oss.

Jeg ser frem til fortsettelsen og gleder meg til å bidra til vår videre suksess!»

Relaterte artikler