01.03.22 | Intervju

– Det var kombinasjonen av å få jobbe med M&A og i et litt mindre firma som lokket meg til Stratema.

Fra april til desember 2021 var Ebba Kjellberg praktikant på Stratemas Stockholmskontor. Godt å høre at det ikke bare var vi som synes det var givende.

 

”Det var kombinasjonen av å få jobbe med M&A og i et litt mindre firma som lokket meg til Stratema. Det jeg håpet på var å få være litt mer konkret involvert og ha direktekontakt med kunder osv. Det fikk jeg faktisk fra første dag. Å få ta del i hvordan man resonnerer og prøver ut tankeganger i det praktiske arbeidsliv og sammenligne dette med det jeg lærer på studiet var virkelig interessant. Og at jeg fikk være med på kundemøter og bidra i diskusjonen, som om jeg var heltidsansatt, var noe som gav meg nyttige sosiale ferdigheter. Jeg tipper at det ikke er så vanlig at man får den muligheten som praktikant. Men jeg vil si at det stemmer godt med tankegangen i Stratema. Der er det en kultur som oppmuntrer til læring og utvikling. Ikke bare for meg som var praktikant, men gjennomgående for alle som jobber der.

Ledelsen i Stratema har en ydmyk holdning om at vi alle har noe å lære fra hverandre. Det påvirker naturligvis arbeidsmiljøet. Folk ser rett og slett ut til å trives på jobben! Samtidig er det en jobb som krever disiplin og høy arbeidsmoral. I så måte er jeg ganske sikker på at jeg har hatt nytte av at jeg har drevet mye med hestedressur. At Stratemas Stockholmskontor enn så lenge er ganske lite kan nok være en utfordring, men samtidig tror jeg at de har gode muligheter for å styrke sitt varemerke og få flere større kunder. Det skal virkelig bli spennende å følge utviklingen! Mitt eget fokus for det neste halvannet året er å fullføre min master i Accounting, Valuation and Financial Management på Handelshögskolan i Stockholm. Etterpå kan jeg veldig gjerne tenke meg å fortsette å jobbe med M&A!”

Relaterte artikler