15.03.22 | Nyheter

Mattias Borg – ny Director i Stratema

Den 1. april starter Mattias Borg som Director i Stockholm og blir en del av det nordiske teknologiteamet hos Stratema. Mattias vil lede teknologiteamet som er i Stockholm.

Mattias har mer enn 20 års erfaring fra teknologisektoren, blant annet som adm.dir. og grunnlegger av selskaper med suksess innen trade sale og IPO. Han har dessuten vært aktiv som investor og rådgiver for oppstartsbedrifter.

Han kommer fra en stilling som Senior M&A Advisor hos Experia Corporate Advisors, og før det var han Vice President Software M&A hos amerikanske Corum Group ved det internasjonale hovedkontoret i Zürich. Han har i disse rollene vært involvert i en rekke transaksjoner mellom nordiske selskaper og internasjonale kjøpere og selgere. Mattias har omfattende kunnskap om og forståelse av teknologi samt kreative og strategiske tilnærminger, som vil komme godt med i rollen om å hjelpe Stratemas kunder innen TMT til vellykkede strategiske forretninger.

Mattias har en mastergrad i bedriftsøkonomi fra Uppsala Universitet og MBA-studier i finans og strategi fra University of Sheffield, og er reserveoffiser i Kungliga svenska flottan. Han er en lidenskapelig skikjører og trives også i skjærgården med alle former for båtliv.