25.09.24 | Nyheter

Stratema erhåller Great Place To Work-certifiering för tredje året i rad

Vi är stolta över att meddela att vi återigen har blivit certifierade av Great Place To Work, vilket markerar vårt tredje år i rad med detta prestigefyllda erkännande!

På Stratema värdesätter vi varje medarbetares unika bidrag och egenskaper. Samtidigt handlar det om gemensamma mål, kollektiva prestationer och en kultur som framhåller styrkan i teamet, alltid med kundens bästa i fokus.

Sedan förra året har vi välkomnat tre nya medarbetare och två nya researchers till vår växande familj. När vi fortsätter att expandera är det viktigt för oss att hålla fast vid vårt engagemang för att främja en stöttande och välmående arbetsplats.

Vi vill ta tillfället i akt att uttrycka vår djupa tacksamhet till vårt fantastiska team för deras obevekliga engagemang och hårda arbete. Er passion, teamwork och innovativa anda är vad som gör Stratema till en fantastisk arbetsplats! När vi fortsätter framåt tillsammans, låt oss stödja varandra, möta nya utmaningar och utvecklas vidare som ett team.

-Dave Sandberg, Partner, Stratema

Great Place to Work är ett globalt ledande konsult- och analysinstitut som i över 30 år har hjälpt organisationer med att identifiera, skapa och upprätthålla framstående arbetsplatser. Certifieringen bygger på en undersökning gjord bland Stratemas medarbetare. De har fått besvara en mängd frågor kring allt från arbetsklimat och hur kommunikationen mellan ledning och anställda fungerar, till om man känner stolthet för sin arbetsplats eller upplever sig vara diskriminerad på grund av ålder, kön och etnicitet. Certifieringen gäller i ett år och förnyas årligen genom nya undersökningar.

Relaterade artiklar

Se alla