Rejlers kjøper KANtech i Norge

Rejlers kjøper KANtech i Norge
back button back button

Rejlers kjøper 100% av aksjene i det norske jernbanetekniske rådgivingsselskapet KANtech AS. Oppkjøpet er et ledd i Rejlers’ vekststrategi.

Rejlers kjøper 100% av aksjene i det norske jernbanetekniske rådgivingsselskapet KANtech AS. KANtech ligger an til en omsetning på ca. MNOK 20 i 2020, med god lønnsomhet. Oppkjøpet er et ledd i Rejlers’ vekststrategi og Rejlers i Norge etablerer nå et nytt forretningsområde, Infrastructure, og styrker selskapets posisjon i det voksende jernbanemarkedet i Norge.

KANtech er kjent for sin spesialkompetanse innen jernbaneteknikk og større jernbaneprosjekter. Selskapet tilbyr prosjekt- og byggeledelse, samt prosjekteringsledelse og jernbaneteknisk rådgivning. KANtech ble stiftet i 2006 og har kontor i Oslo med sju ansatte, samt et nettverk av underkonsulenter. Bane NOR er selskapets største kunde og KANtech har hatt ledende roller i flere større jernbaneprosjekter opp gjennom årene.

«Oppkjøpet av KANtech gir Rejlers Norge en sterk posisjon i jernbanemarkedet, med mulighet for betydelig vekst i årene framover,» sier Petter Arnesen, adm.dir. i Rejlers Norge.

«Vi gleder oss til å bli en del av Rejlers og skape en mer slagkraftig infrastrukturvirksomhet. Rejlers har kompetansen og ressursene vi trenger for å støtte en betydelig ekspansjon av virksomheten,» sier Martin Algrøy, daglig leder i KANtech.

Overtagelsen av KANtech skjer med virkning fra 1. januar 2021. Med oppkjøpet styrker Rejlers sin posisjon på infrastrukturområdet i Norge. Oppbyggingen av det nye forretningsområdet skjer i nært samarbeid med Rejlers svenske jernbaneforretningsområde, som består av ca. 80 medarbeidere og inngår i divisjonen Industry & Infrastructure.

Kilde: Cision.com og Rejlers

* Ved å sende inn din e-postadresse godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer om hvordan vi håndterer dine personverndata her.