Arribatec-selskap vil kjøpe konsulentselskap for 75 mill.

Arribatec-selskap vil kjøpe konsulentselskap for 75 mill.
back button back button

Ett dotterbolag till Arribatec Solutions (ARR) har undertecknat en avsiktsförklaring om att köpa konsultföretaget Qualisoft AS för 75 miljoner norska kronor.

Et datterselskap av Arribatec Solutions (ARR) har signert en intensjonsavtale for å kjøpe konsulentselskapet Qualisoft AS for 75 millioner kroner. Det fremgår av en melding onsdag 2.desember.

Verderlaget i transaksjonen er 45 millioner kroner i kontanter og 30 millioner i ARR-aksjer til kurs 2 kroner per aksje.

Qualisoft har over 100 større selskaper som kunde innen bransjer som olje- og gass, helse og finanssektoren, i tillegg til offentlig sektor. Selskapet har 40 ansatte og venter en omsetning på rundt 67 millioner kroner i 2020 med en EBITDA på 11 millioner kroner.

Det kombinerte selskapet forventer en årlig proforma run rate omsetning ved utgangen av 2020 på 420 millioner kroner, hvorav 33 prosent av omsetningen er fra internasjonale operasjoner og årlig gjentatte inntekter er 35 prosent, samt en positiv EBITDA, opplyses det.

Investoren Øystein Stray Spetalen er største aksjonær i Arribatec, som tidligere gikk under navnet Hiddn Solutions.

Kilde: E24

* Ved å sende inn din e-postadresse godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer om hvordan vi håndterer dine personverndata her.